Aangepaste website

Onze website hebben we een update gegeven. De lijfspreuk van Floqz is om mensen te verbinden en te inspireren vanuit hun woonvraagstuk.
Te verbinden met andere woningzoekenden of mensen met een gelijk woonvraagstuk, maar ook te verbinden met aanbod. Voor dat laatste werkte dit forum niet erg goed. Daarom een aanpassing op onze website.
Gebruikers kunnen nu hun eigen vraagadvertenties plaatsen, en aanbodadvertenties. Met zakelijke partijen maken we financiële afspraken om dit advertentiebord in de lucht te kunnen houden. Ten aanzien van de privacy spelen wij geen persoonsinformatie door aan adverteerders. Wij zijn erg terughoudend in het verzamelen van privacy gevoelige informatie.

Kijk gerust op onze site en plaats jouw woonvraag of woonaanbod! In deze versie is er nog geen sprake van een account en keuren wij de advertenties goed/publiceren de advertenties. Mocht je aanpassingen willen doorvoeren, dan kan dat aan ons worden doorgegeven.

Tot slot, dit forum blijft gewoon bestaan en kan gebruikt worden om onderwerpen met meer diepgang te bespreken.

@joyce_hartogh, iets voor jou om een vraagadvertenties op de site op te zetten? Www.floqz.nl. De eerste advertenties staan er inmiddels op. Wij zien de mogelijkheid om vooral mensen onderling in contact te brengen. Wat de een zoekt, heeft de ander!
Overigens is deze uitnodiging ook bedoeld voor anderen.
Het forum kan vervolgens worden gebruikt om door te spreken over bepaalde oplossingen, etc.