Woonbeurs Den Haag 2023

Op zaterdag 4 november staan we op de Woonbeurs Den Haag om woningzoekenden te voorzien van advies, tips en trucs. In dit topic alvast alles over de woonbeurs en alle informatie die wij hebben gevonden en interessant is voor woningzoekenden.

Het aanbod aan nieuwbouw projecten dat op de woonbeurs Den Haag wordt getoond is te vinden op deze plek

Benieuwd naar sociale woningbouw in Den Haag? Uiteraard kun je dan het beste naar Woonnet Haaglanden. maar er zijn 12 woningbouwcorporaties actief in Den Haag en je vindt ze hier.

Op zoek naar woongroepen binnen Den Haag? Hier tref je een mooi overzicht van alle woongroepen in Den Haag.

Of op zoek naar Tiny Houses in Den Haag en omstreken? Marjolein in het Klein heeft volgens ons het beste overzicht van alle Tiny House initiatieven in Nederland. Je treft ze hier. Maar ook deze sites zijn voor de Tiny House liefhebbers echt de moeite om te bezoeken: https://www.tinyfindy.com en https://www.marjoleininhetklein.com

Waar zijn de komende jaren ontwikkelingen te vinden in Den Haag? Vaak zijn de gemeenten daar goed van op de hoogte. Een mooi overzicht vond ik op de website van de gemeente Den Haag.

Ben je van plan te gaan verhuizen in de huursector? Dan kun je in Den Haag mogelijk ook gebruik gaan maken van de gemeentelijke doorstroomsubsidie. Kijk ook even of je gebruik kunt maken van andere regelingen, bijvoorbeeld van de urgentieregelingen of voorrangsregelingen in de sociale huursector. Steeds meer groepen krijgen voorrang. Denk aan mensen die een grote woning achterlaten, of beroepsgroepen die ook graag in de stad een woning willen hebben. Zie bijvoorbeeld dit artikel over het voornemen om leraren voorrang te geven voor een woning in Den Haag.